آریافرپرواز

مدارک سفارت فنلاند

مدارک سفارت فنلاند

ترجمه ها بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حسابه ای جاری: کارکرد شش ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می‌باشد.

ب) سپرده­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

حضور مسافر در سفارت الزامی است.

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

pic261200310001

گالری تصاویر

طراحی وب سایت و بهینه سازی سایت نمایشگاه مجازی

آریافر پرواز

Copyright © 2016 ariafarparvaz.com all rights reserved

db7.view3
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
11300214015557226127322400null1500700عنوان_مقالهnullعنوان مقالهمدارک سفارت فنلاند00مدارک سفارت فنلاند
21300214115557227127322400null1290720متنnullمتنمدارک سفارت فنلاند

ترجمه ها بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حسابه ای جاری: کارکرد شش ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می‌باشد.

ب) سپرده­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

حضور مسافر در سفارت الزامی است.

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

00مدارک سفارت فنلاند

ترجمه ها بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حسابه ای جاری: کارکرد شش ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می‌باشد.

ب) سپرده­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

حضور مسافر در سفارت الزامی است.

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

31300215915558320127322400null16002000عکس_کوچک_1nullعکس کوچک 100pic951200310001
41300216015558321127322400null16102000عکس_کوچک_2nullعکس کوچک 200pic061200310001
51300216115558322127322400null16202000عکس_کوچک_3nullعکس کوچک 300pic161200310001
613002162155554343127322400null15901680عکس_اورجینالnullعکس اورجینال00pic261200310001